AnaSayfa / Genel / Kahve falında fıstıklı dondurma görmek

Kahve falında fıstıklı dondurma görmek

Kahve falında fıstıklı dondurma görmek ticaret hayatına atılacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, istenen her şeye sahip olunacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında fıstıklı dondurma gördüyseniz:

  • Fazla iyimserliği gerçekçiliğe tercih etmemekte fayda var.

Kahve falında fıstıklı dondurma görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında fıstıklı dondurma yemek zafer elde edeceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dondurma sattığını görmek kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, ticarette şansının yaver gideceğine işarettir.

Kahve falında meyveli dondurma görmek rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dondurma yemek çok rahat bir hayata adım atacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çilekli dondurma almak sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sıcak dondurma yemek hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında dondurma koymak zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir