AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzlu dondurma görmek

Kahve falında buzlu dondurma görmek

Kahve falında buzlu dondurma görmek mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, birçok firmadan iş teklifi geleceğine alamet eder.

Kahve falında buzlu dondurma gördüyseniz:

  • Eşit paylaşımlarla da, saygı görebilir veya yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Kahve falında buzlu dondurma görmek isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzlukta dondurma görmek görmediği yerlere gideceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının dondurma yediğini görmek var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında dondurma görmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, mallarının da hayırlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında külahta dondurma görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına yorulur.

Kahve falında kaşıkla dondurma yemek geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına inanılır.

Kahve falında dondurmalı baklava görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine dondurma almak sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir