AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşıkla dondurma yemek

Kahve falında kaşıkla dondurma yemek

Kahve falında kaşıkla dondurma yemek helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşıkla dondurma yemek gördüyseniz:

  • Telaş yüzünden küçük kazalar olabilir.

Kahve falında kaşıkla dondurma yemek sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil dondurma yemek işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tatlı dondurma yemek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sütlü dondurma yemek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, büyük problemler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı ve dondurma yemek kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle dondurma yemek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına yorulur.

Kahve falında külahta dondurma yemek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bademli dondurma yemek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir