AnaSayfa / Genel / Kahve falında yem atmak

Kahve falında yem atmak

Kahve falında yem atmak rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yem atmak gördüyseniz:

  • Keşkelerle vakit kaybetmek yerine, uygulanabilir alternatifleri değerlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında balığa yem atmak mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında güvercinlere yem atmak yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına alamet eder.

Kahve falında balıklara yem atmak düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine işarettir.

Kahve falında yem atmak işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına yorulur.

Kahve falında kuşlara yem atmak bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında balık yem atmak yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, iş kaybı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz yemen görmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına yorulur.

Kahve falında güvercin yemi görmek birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir