AnaSayfa / Genel / Kahve falında ata yem vermek

Kahve falında ata yem vermek

Kahve falında ata yem vermek toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, makama ve rızka sahip olacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine delalettir.

Kahve falında ata yem vermek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneme arzunuz artıyor.

Kahve falında ata yem vermek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz yemen görmek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında muhabbet kuşuna yem vermek saygınlığını yitireceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına işarettir.

Kahve falında yemlik toplamak keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında tavuk yem vermek falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balıklara yem vermek çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balık yem atmak aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, insanları kıracağına işarettir.

Kahve falında kedilere yem vermek barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir