AnaSayfa / Genel / Kahve falında baykuşa yem vermek

Kahve falında baykuşa yem vermek

Kahve falında baykuşa yem vermek geniş ve bol rızık elde edeceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kendini çok iyi hissedeceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine tabir olunur.

Kahve falında baykuşa yem vermek gördüyseniz:

  • Aslında başka şeyler yapmak istemenize rağmen, başka bir şeyle uğraşmanız eğlenceli görünse de, istikrarsız bir görüntü ortaya çıkması diğerlerine rahatsız edici gelebilir.

Kahve falında baykuşa yem vermek ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine delalettir.

Kahve falında kocaman baykuş görmek yaşadığı olayların kötü gideceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz yavru baykuş görmek işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, gönül yaralarının iyileşeceği yorulmaktadır.

Kahve falında baykuş saldırısına uğramak kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına yorulur.

Kahve falında baykuştan korkmak uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, her geçen gün başarılarının artacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil baykuş görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçta baykuş görmek iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine işarettir.

Kahve falında güzel baykuş görmek elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir