AnaSayfa / Genel / Kahve falında dondurma seçmek

Kahve falında dondurma seçmek

Kahve falında dondurma seçmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dondurma seçmek gördüyseniz:

  • Hayatlarında bir takım önemli gelişmeler yaşanan yakınlarınız ya da arkadaşlarınız varsa, onlarla meşgul olabilirsiniz.

Kahve falında dondurma seçmek mali krize gireceğine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabı seçmek gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında eşya seçmek meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, kişinin esenlik bulacağına yorulur.

Kahve falında yumurta seçmek dileklerin yerine geleceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine yorulur.

Kahve falında perde seçmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, hatalarını fark edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biber seçmek her işi ile daha çok ses getireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına inanılır.

Kahve falında halı seçmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine delalet eder.

Kahve falında boya seçmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir