AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı seçmek

Kahve falında ayakkabı seçmek

Kahve falında ayakkabı seçmek kusurların ve günahların telafi edileceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı seçmek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda veya konularda kendinizi sınırlamamalısınız.

Kahve falında ayakkabı seçmek hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nişanlık seçmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına inanılır.

Kahve falında mezar yeri seçmek teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine delalet eder.

Kahve falında kavun seçmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çorap seçmek bazı ortak işlere gireceğine, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında saat seçmek kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pantolon seçmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında düğün davetiyesi seçmek ev sahibi olunacağına, sorunlarını unutacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir