AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta seçmek

Kahve falında yumurta seçmek

Kahve falında yumurta seçmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yumurta seçmek gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde yapacağınız değişiklikler yakın çevre ilişkilerinizi olumlu etkileyebilir.

Kahve falında yumurta seçmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine işaret eder.

Kahve falında tabak seçmek işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, zararının büyük olacağına işaret eder.

Kahve falında araba seçmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmek seçmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çorap seçmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, şansının kötüye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında alyans seçmek hatadan dolayı zarar edeceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına alamet eder.

Kahve falında küpe seçmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına delalet eder.

Kahve falında iç çamaşırı seçmek başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, daha iyi anlaşır olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir