AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı seçmek

Kahve falında halı seçmek

Kahve falında halı seçmek kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında halı seçmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı işleri halletme biçimlerini anlamaya çalışmanız yeni yetenekler edinmenizi veya kafanızı rahatlatmanızı sağlayabilir.

Kahve falında halı seçmek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, kötü günlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında mezar yeri seçmek sıkıntılarından arınacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kolye seçmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına inanılır.

Kahve falında kavun seçmek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, gözyaşı dökeceğine inanılır.

Kahve falında nişan elbisesi seçmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fındık seçmek gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, makamının yükseleceğine işarettir.

Kahve falında perde seçmek mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yemek seçmek büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir