AnaSayfa / Genel / Kahve falında boya seçmek

Kahve falında boya seçmek

Kahve falında boya seçmek yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına yorulur.

Kahve falında boya seçmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek ya da çıkan fırsatların dikkatle değerlendirilmesi gerekiyor.

Kahve falında boya seçmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, bir yandan cenaze olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemek seçmek yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine işarettir.

Kahve falında meslek seçmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, huzura erileceğine tabir olunur.

Kahve falında salatalık seçmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, böylelikle yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında düğün davetiyesi seçmek üzüntüden sonra ferahlamaya, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet eder.

Kahve falında pirinç seçmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çorap seçmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında biber seçmek uzun bir ömre sahip olunacağına, rızık eksikliği yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir