AnaSayfa / Genel / Kahve falında perde seçmek

Kahve falında perde seçmek

Kahve falında perde seçmek yanlış işlere girip mutsuz olacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, dertlerin aşılacağına, yeni bir yola gireceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında perde seçmek gördüyseniz:

  • Diğerlerine karşı çıkılsa da, siz kendi ihtiyaçlarınızı dile getirmekte ısrar edebilirsiniz.

Kahve falında perde seçmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kavun seçmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar seçmek kısmetinin ve şansının kapanacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabı seçmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik seçmek emeklerinin karşılığını bulacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine alamet eder.

Kahve falında tabak seçmek yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eş seçmek toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında balık seçmek güç alacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir