AnaSayfa / Genel / Kahve falında dondurma almaya gitmek

Kahve falında dondurma almaya gitmek

Kahve falında dondurma almaya gitmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , hayattan hiç zevk alamaz olacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında dondurma almaya gitmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda hatalı ya da eksik yerleri telafi etmek yerine yepyeni yönde veya yepyeni yollarla ilerlemeyi tercih edebilirsiniz.

Kahve falında dondurma almaya gitmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında dondurma almaya çalışmak evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına alamet eder.

Kahve falında yumurta almaya gitmek bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında almanyaya gideceğini görmek elini haramdan uzak tutacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına yorulur.

Kahve falında valiz alıp gitmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelin almaya gitmek hayal kırıklığına uğratılacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine işarettir.

Kahve falında pasta almaya gitmek sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik almaya gitmek ömrünün de uzun olacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir