AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik almaya gitmek

Kahve falında gelinlik almaya gitmek

Kahve falında gelinlik almaya gitmek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlik almaya gitmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler için iyi niyetli planlar yapıyorsanız yardım teklifleri söz konusu olabilir.

Kahve falında gelinlik almaya gitmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik alıp giymek sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine inanılır.

Kahve falında odun almaya gitmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, hayatının da zorlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çay almaya gitmek sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına tabir olunur.

Kahve falında silah almaya gitmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında parfüm almaya gitmek kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pasta almaya gitmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine yorulur.

Kahve falında ekmek almaya gitmek sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir