AnaSayfa / Genel / Kahve falında pasta almaya gitmek

Kahve falında pasta almaya gitmek

Kahve falında pasta almaya gitmek çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında pasta almaya gitmek gördüyseniz:

  • Bazı fikirlerinizi ya da size yapılan iltifatları sevdiğiniz kişilerle paylaşmanız ilişkinizi güçlendirebilir.

Kahve falında pasta almaya gitmek başarıya giden yollarını açacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında alman pastası görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yorganı alıp gitmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, maddi durumun düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında çanta almaya gitmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında valiz alıp gitmek belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında almanyaya gideceğini görmek huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, her zaman sevgi göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yumurta almaya gitmek ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında çantayı alıp gitmek yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir