AnaSayfa / Genel / Kahve falında dondurma almaya çalışmak

Kahve falında dondurma almaya çalışmak

Kahve falında dondurma almaya çalışmak çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, arkasından iyi konuşulacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında dondurma almaya çalışmak gördüyseniz:

  • Son planlarınızın veya projelerinizin yürüyüp yürümediğini görmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında dondurma almaya çalışmak sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında dondurma almaya gitmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçak bileti almaya çalışmak iki tarafın da çok sevineceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vize almaya çalışmak eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı almaya çalışmak ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında boy abdesti almaya çalışmak anne baba duasının alınacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine işaret eder.

Kahve falında pasaport almaya çalışmak kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine inanılır.

Kahve falında arsa almaya çalışmak işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir