AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak don görmek

Kahve falında ıslak don görmek

Kahve falında ıslak don görmek bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, refahının ve varlığının artacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına işaret eder.

Kahve falında ıslak don gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızı takdir eden veya sizinle aynı ilgileri paylaşan sizden yaşca büyük veya küçük kişilerle zaman geçirebilirsiniz.

Kahve falında ıslak don görmek hayırlı bazı adımlar atacağına, hakkıyla kazanca alamet eder.

Kahve falında donup kalmak en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, aşkının da kalıcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında donmuş et almak borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına yorulur.

Kahve falında donmuş birini görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında donmuş hamsi görmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine delalettir.

Kahve falında kadın donu görmek zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, engellerden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında donmuş yumurta görmek sorununu kolayca çözeceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında donan birini görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir