AnaSayfa / Genel / Kahve falında don yakmak

Kahve falında don yakmak

Kahve falında don yakmak bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında don yakmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir değişiklik sizi hazırlıksız yakalayabilir.

Kahve falında don yakmak hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında donla gezmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah don giymek makam edineceğine, itibar kazanacağına, isminden sıkça söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında donmuş fare görmek ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına delalettir.

Kahve falında donmuş sebze görmek geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına delalettir.

Kahve falında donmuş güvercin görmek refah düzeyinin düşeceğine, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında donmuş yağ görmek eşler arasında bir soğukluk olacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük abdestini donuna yapmak yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir