AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırpan biçmek

Kahve falında tırpan biçmek

Kahve falında tırpan biçmek şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tırpan biçmek gördüyseniz:

  • Bazı büyük sevinçler yaşamanız olasıdır.

Kahve falında tırpanla ekin biçmek bir birlikteliğin sona ereceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına yorulur.

Kahve falında tırpan biçmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tırpanla çayır biçmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarının daha da artacağına delalettir.

Kahve falında tırpanla ot biçmek hem dua alacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırpan bilemek para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında tırpan görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında tırpanla görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, yeni bir makama sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında yeşil mercimek biçmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir