AnaSayfa / Genel / Kahve falında ot biçmek

Kahve falında ot biçmek

Kahve falında ot biçmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, bilgi sahibi olacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ot biçmek gördüyseniz:

  • Olaylar planlandığı şekilde ilerlemeyebilir.

Kahve falında tırpanla ot biçmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, küfürlü söze işaret etmektedir.

Kahve falında ot biçmek rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında kuru ot biçmek düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, zenginliğinin artacağına delalettir.

Kahve falında tarlada ot biçmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil otları biçmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize delalet eder.

Kahve falında orakla ot biçmek maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında çimleri biçmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kuru ekin biçmek can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir