AnaSayfa / Genel / Kahve falında donmuş ırmak

Kahve falında donmuş ırmak

Kahve falında donmuş ırmak kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, evlerin ayrılacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında donmuş ırmak gördüyseniz:

  • Artık sizin için faydalı olmayan şeyleri hayatınızdan çıkartmalısınız.

Kahve falında donmuş ırmak görmek rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına yorulur.

Kahve falında donmuş ırmak sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, geçim derdi çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akan ırmak hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ırmaktan balık tutmak platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında cennet ırmağı görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında ırmak üzerinde yürümek yeni bir ev alınacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ırmak geçmek zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ırmak nehir görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir