AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuzun yaladığını görmek

Kahve falında domuzun yaladığını görmek

Kahve falında domuzun yaladığını görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, sıkıntıların son bulacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında domuzun yaladığını gördüyseniz:

  • Yeniliklere uymakta zaman kaybetmemelisiniz.

Kahve falında domuzun yaladığını görmek sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, kendi patronu olacağına alamet eder.

Kahve falında ayak yalamak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeğin elini yaladığını görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avuç yalamak özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine işaret eder.

Kahve falında rahim yalamak yardımın alınacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek uzvu yalamak çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın organı yalamak sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında makat yalamak kazancının sağlam ve sabit olacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir