AnaSayfa / Genel / Kahve falında makat yalamak

Kahve falında makat yalamak

Kahve falında makat yalamak güzel sözler işiteceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine alamet eder.

Kahve falında makat yalamak gördüyseniz:

  • Evli bir erkek bile olsanız sizde yeni heyecanlar uyandıracak bir maceraya başlamanıı olasıdır.

Kahve falında makat yalamak tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının makatını görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında makatından kurt çıktığını görmek satışlarının ya da üretiminin artacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine delalet eder.

Kahve falında makattan kurt çıktığını görmek elindekini de bitireceğine, gelişiminin hız kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında makat deliği görmek kısmetin kapanacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kadının makatını görmek gösterilen sabrın tükeneceğine, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında makattan yılan çıktığını görmek yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, güzel ve doğru işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında makat görmek para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir