AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayıyla boğuşmak

Kahve falında ayıyla boğuşmak

Kahve falında ayıyla boğuşmak yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayıyla boğuşmak gördüyseniz:

  • Ani hareket, karar veya tepkilerinizin duygusal sonuçları olabilir.

Kahve falında ayıyla boğuşmak büyük atılımlar yapacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında atla boğuşmak sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük dalgalarla boğuşmak alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında denizde dalgalarla boğuşmak genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında maymunla boğuşmak herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında kurtlarla boğuşmak hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kurtla boğuşmak gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dalgalarla boğuşmak ettiği bütün duaların kabul olacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir