AnaSayfa / Genel / Kahve falında azraille boğuşmak

Kahve falında azraille boğuşmak

Kahve falında azraille boğuşmak rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, maddi kriz yaşanacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında azraille boğuşmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi, hareketleriniz veya geleceğiniz üzerinde etkisi olabilecek kişilerle tartışırsanız, daha iyi bir geleceğin yol haritasını çıkartabilirsiniz.

Kahve falında kızla boğuşmak ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kediyle boğuşmak çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aslan boğuşmak kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında kedilerle boğuşmak çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında şeytanla boğuşmak işyerini kapatacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boğayla boğuşmak başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında atlarla boğuşmak bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında domuzla boğuşmak para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir