AnaSayfa / Genel / Kahve falında cinlerle boğuşmak

Kahve falında cinlerle boğuşmak

Kahve falında cinlerle boğuşmak iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında cinlerle boğuşmak gördüyseniz:

  • Kimsenin bunu sahiplenmesine, ortak olmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında cinle boğuşmak huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında cinlerle boğuşmak sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında aslan boğuşmak gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, uykusuz geceler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kurtla boğuşmak kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında kedilerle boğuşmak çok büyük hayır duası alınacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına delalettir.

Kahve falında kızla boğuşmak maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, geçim derdi yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aslanlarla boğuşmak rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında birisiyle boğuşmak hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir