AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşun yağmuru görmek

Kahve falında kurşun yağmuru görmek

Kahve falında kurşun yağmuru görmek aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, parasının azalacağına işaret eder.

Kahve falında kurşun yağmuru gördüyseniz:

  • Acil tepkiler vermeden önce seçeneklerinizi gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında kurşun yağmuru görmek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Kahve falında kurşun mermisi görmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında sırttan kurşunlanmak işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında kurşun vermek güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, varolan borçların ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında bacaktan kurşunlanmak sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına işarettir.

Kahve falında göğsünde kurşun görmek kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, haksızlık edeceğine delalet eder.

Kahve falında kurşun altında kalmak yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında kurşunlanarak yaralandığını görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir