AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuz tekmelemek

Kahve falında domuz tekmelemek

Kahve falında domuz tekmelemek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, insanların takdirini kazanacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, maddi varlığının çoğalacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında domuz tekmelemek gördüyseniz:

  • Pek yakın bir arkadaşınız olmasa da bir tanıdığınızın lüzumsuz konuşmalarla sizi meşgul etmesi olasıdır.

Kahve falında domuz tekmelemek işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeği tekmelemek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, büyük çaba sarfedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında atın tekmelediğini görmek verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Kahve falında kediyi tekmelemek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına delalettir.

Kahve falında kedi tekmelemek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine delalet eder.

Kahve falında birini tekmelemek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına inanılır.

Kahve falında kedi tekmelediğini görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tekmelediğini görmek kalabalık aile toplantılarına katılacağına, vefa göstereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir