AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini tekmelemek

Kahve falında birini tekmelemek

Kahve falında birini tekmelemek tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine rivayet eder.

Kahve falında birini tekmelemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilere ters gelebilecek ya da uyumsuz davranışlarda bulunmanız ilişkilerinize zarar verebilir.

Kahve falında köpeği tekmelemek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına işarettir.

Kahve falında fare tekmelemek üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini tekmelemek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına işarettir.

Kahve falında kedi tekmelediğini görmek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında köpek tekmelemek maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına işarettir.

Kahve falında yılan tekmelemek bazen fakirlik görüleceğine, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine delalettir.

Kahve falında kapıyı tekmelemek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tekmelediğini görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir