AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekmelediğini görmek

Kahve falında tekmelediğini görmek

Kahve falında tekmelediğini görmek kazancının her geçen gün artacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, maddi açıdan zarar edileceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında tekmelediğini gördüyseniz:

  • Maddi veya gayrimenkullerle bağlantılı bir konu her an açıklığa kavuşabilir.

Kahve falında domuz tekmelemek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapıyı tekmelemek varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında köpek tekmelemek şükredeceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan tekmelemek daha güçlü hale geleceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi tekmelediğini görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine tabir olunur.

Kahve falında adam tekmelemek üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeği tekmelemek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine delalettir.

Kahve falında birini tekmelemek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir