AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeği tekmelemek

Kahve falında köpeği tekmelemek

Kahve falında köpeği tekmelemek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine yorulur.

Kahve falında köpeği tekmelemek gördüyseniz:

  • Doğru seçimi yapmanıza yardım edebilecek gerçeklere hakim olmayabilirsiniz.

Kahve falında köpeği tekmelemek bazen işsiz ve aşsız kalacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek tekmelemek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı tekmelemek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında kedi tekmelediğini görmek önemli bir şahsiyet olacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına tabir olunur.

Kahve falında birini tekmelemek maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında adam tekmelemek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine delalettir.

Kahve falında kapıyı tekmelemek sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine rivayet eder.

Kahve falında fare tekmelemek ayrılanların kavuşacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir