AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi tekmelemek

Kahve falında kedi tekmelemek

Kahve falında kedi tekmelemek aile bireylerinin arasının açılacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, yarınlarına umutla bakacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında kedi tekmelemek gördüyseniz:

  • Çalan kapıları açmayı unutmayın.

Kahve falında kedi tekmelediğini görmek hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kediyi tekmelemek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi tekmelemek yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında tekmelediğini görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında atın tekmelediğini görmek yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine alamet eder.

Kahve falında domuz tekmelemek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpeği tekmelemek yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, şansının ve bahtının açık olacağına yorulur.

Kahve falında bebeğin tekmelediğini görmek işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir