AnaSayfa / Genel / Kahve falında atın tekmelediğini görmek

Kahve falında atın tekmelediğini görmek

Kahve falında atın tekmelediğini görmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine delalet eder.

Kahve falında atın tekmelediğini gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz veya yaratıcılık gerektiren işler canlılığını yitiriyor olabilir.

Kahve falında atın tekmelediğini görmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında tekmelediğini görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, sevdiği insana kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı tekmelemek aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine işarettir.

Kahve falında bebeğin tekmelediğini görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpeği tekmelemek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında adam tekmelemek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına yorulur.

Kahve falında köpek tekmelemek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında fare tekmelemek hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir