AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi tekmelemek

Kahve falında kediyi tekmelemek

Kahve falında kediyi tekmelemek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına işaret eder.

Kahve falında kediyi tekmelemek gördüyseniz:

  • Evde sorunlar yaşanabilir.

Kahve falında kediyi tekmelemek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına inanılır.

Kahve falında kedi tekmelemek çok büyük kısmetler elde edileceğine, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi tekmelediğini görmek evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine tabir olunur.

Kahve falında domuz tekmelemek yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fare tekmelemek kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında birini tekmelemek maddi anlamda çok ileri gidileceğine, adının tüm dünyaya yayılacağına delalet eder.

Kahve falında atın tekmelediğini görmek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında köpeği tekmelemek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir