AnaSayfa / Genel / Kahve falında dışkını görmek

Kahve falında dışkını görmek

Kahve falında dışkını görmek aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, bereketli işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dışkını gördüyseniz:

  • Duygusal bir durum nedeniyle olayların daha da kötüye gitmesine neden olabilecek şeyler söyleyebilirsiniz.

Kahve falında çocuğun dışkısını görmek sakin giden yaşamının sarsılacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına yorulur.

Kahve falında hayvan dışkısı görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insan dışkısı yediğini görmek deyim yerindeyse paranın pul olacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına rivayet eder.

Kahve falında insanın kendi dışkısını görmek işlerini bir türlü toparlayamayacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi dışkısını temizlemek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insan dışkısı yapmak geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Kahve falında tavşan dışkısı görmek ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün dışkısını görmek güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir