AnaSayfa / Genel / Kahve falında ineğin dışkısını görmek

Kahve falında ineğin dışkısını görmek

Kahve falında ineğin dışkısını görmek girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına yorulur.

Kahve falında ineğin dışkısını gördüyseniz:

  • Sinirlenmek yerine, daha çok çalışıp kazanan taraf olmalısınız.

Kahve falında inek dışkısı temizlemek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında ineğin dışkısını görmek her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine alamet eder.

Kahve falında inek dışkısı görmek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında inek dışkısına basmak problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında inek dışkısı yemek kazancının da artacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına yorulur.

Kahve falında insan dışkısına basmak torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine alamet eder.

Kahve falında kendi dışkını yemek düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dışkıya dokunmak zor günler geçireceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir