AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan dışkısı görmek

Kahve falında tavşan dışkısı görmek

Kahve falında tavşan dışkısı görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine alamet etmektedir.

Kahve falında tavşan dışkısı gördüyseniz:

  • Eviniz, yaşadığınız yer ya da ailenizle ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında tavşan dışkısı görmek üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, anne baba dualarının alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek dışkısı temizlemek her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hayvan dışkısının içine düşmek sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi dışkısını ellemek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına yorulur.

Kahve falında bebek dışkısı yemek gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında koyun dışkısı görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye işaret eder.

Kahve falında köpek dışkısı görmek heveslerinin biteceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine işarettir.

Kahve falında kendi dışkısını yemek sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir