AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküz dışkısı görmek

Kahve falında öküz dışkısı görmek

Kahve falında öküz dışkısı görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında öküz dışkısı gördüyseniz:

  • Sorunları tırmandırırsanız, uzun süre tatzılıklar devam edebilir.

Kahve falında öküz dışkısı görmek edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, gönül gözünün açılacağına tabir olunur.

Kahve falında insan dışkısı yapmak ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, kalkınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek dışkısı yemek kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına delalet eder.

Kahve falında domuz dışkısı görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine rivayet eder.

Kahve falında insanın kendi dışkısını görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına yorulur.

Kahve falında dışkıda kurt görmek kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hayvan dışkısı görmek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına delalettir.

Kahve falında çocuğunun dışkısını görmek isteklerinize kavuşacağınıza, arif ve alim kimseler arasına gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir