AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin dışkısını yediğini görmek

Kahve falında birinin dışkısını yediğini görmek

Kahve falında birinin dışkısını yediğini görmek malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında birinin dışkısını yediğini gördüyseniz:

  • Karşı tarafa ilgisiz davranmanız veya bazı konularla ilgilenmiyormuş gibi bir tavır takınmanız, bazı kişileri utandırabilir veya rahatsız edebilir.

Kahve falında insan dışkısı yediğini görmek işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin dışkısını yediğini görmek sağlığına kavuşacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalet ve insan dışkısı görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dışkıya dokunmak hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında insan dışkısını yaparken görmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına alamet eder.

Kahve falında dışkıya bulanmak ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında dışkıda solucan görmek bunalıma düşeceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insan dışkısı yapmak kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir