Kahve falında domatez çitili görmek

Kahve falında domatez çitili görmek deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında domatez çitili gördüyseniz:

  • Bazı olayları çok farklı açılardan ele alıyor olabilirsiniz.

Kahve falında domatez çitili görmek tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patlıcan çitili görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çitil dikmek kolaylıklarla karşılaşacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dogum masasına yatmak aile içindeki huzurun kaçacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün karnını doyurmak zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında farenin üzerinde dolaştığını görmek yaşadığı zorlukların biteceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin icinde dolasmak daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde dolaşan fare görmek maneviyata daha çok önem verileceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir