AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlıcan çitili görmek

Kahve falında patlıcan çitili görmek

Kahve falında patlıcan çitili görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, sağlığının bozulmayacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine delalet eder.

Kahve falında patlıcan çitili gördüyseniz:

  • Bazı konular yeni sonuçlar vaat ediyor olabilir.

Kahve falında patlıcan çitili görmek tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çitil dikmek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında domatez çitili görmek maddi olanakların artacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patlıcan kurusu görmek doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patlıcan pişirdiğini görmek mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına delalet eder.

Kahve falında patlıcan kızartmak her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, sevinçli ve mutlu haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında patlıcan kesmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına inanılır.

Kahve falında topan patlıcan görmek hedeflerini gerçekleştireceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir