Kahve falında çitil dikmek

Kahve falında çitil dikmek uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çitil dikmek gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işlerimiz veya altından kalkılmakta zorlanılabilecek sorumluluklarımız var.

Kahve falında çitil dikmek evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patlıcan çitili görmek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına alamet eder.

Kahve falında domatez çitili görmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında menekşe dikmek kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine işarettir.

Kahve falında ağzını dikmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında selvi dikmek borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağa biber dikmek neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zeytin dikmek sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir