AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin icinde dolasmak

Kahve falında evin icinde dolasmak

Kahve falında evin icinde dolasmak neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, başarısızlıklara düşeceğine, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin icinde dolasmak gördüyseniz:

  • Küçük bir gayretle çok güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

Kahve falında evin icinde dolasmak tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında çok su içip doymamak içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su içip doymamak kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına işaret eder.

Kahve falında su içip suya doymamak günden güne sorunlarının artacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında evin içi su dolu görmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evinde içki içildiğini görmek maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında dolaşmış saç görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında domatez görmek insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir