AnaSayfa / Genel / Kahve falında domates ezmek

Kahve falında domates ezmek

Kahve falında domates ezmek tamamlanmadan kalacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına işaret eder.

Kahve falında domates ezmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların somut, dokunulabilir ya da materyalize olmaması, hiç varolmadığı ya da imkansız olduğu anlamına gelmiyor.

Kahve falında domates ezdiğini görmek çok hayırlı kazançların elde edileceğine, bahtının güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında domates ezmek sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında çekirge ezmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına delalettir.

Kahve falında incir ezmek beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine işarettir.

Kahve falında güvercin ezmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin kafasını taşla ezmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fare ezmek işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına işaret eder.

Kahve falında mezar ezmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir