AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar ezmek

Kahve falında mezar ezmek

Kahve falında mezar ezmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, istediği başarıyı göstereceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında mezar ezmek gördüyseniz:

  • Size yardımcı olmak isteyen veya sadece öyle görünen birisi gerçekte engelleyici olabilir.

Kahve falında mezar ezmek bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına delalet eder.

Kahve falında arabanın birini ezdiğini görmek sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında kediyi ezmek elinin bollaşacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında arabayla birilerini ezmek elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın başını taşla ezmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hayırlı bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında civciv ezmek büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine delalettir.

Kahve falında birini ezmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına inanılır.

Kahve falında köpek ezdiğini görmek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir