AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin ezmek

Kahve falında güvercin ezmek

Kahve falında güvercin ezmek aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında güvercin ezmek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan güzel gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında güvercin ezmek hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağıyla ezmek karanlık kişilerle muhatap olacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulgur ezmek küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğin başını ezmek tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında patates ezmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında nar ezmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğin kafasını ezmek dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında altın ezmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, zenginliğini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir