AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç hilal görmek

Kahve falında üç hilal görmek

Kahve falında üç hilal görmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, işinde en iyisi olacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, işlerin daha kötüye gideceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında üç hilal gördüyseniz:

  • Artı eksi dengesini kurup gerçekçi olarak fark yaratabilirsiniz.

Kahve falında hilal görmek yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki hilal görmek işlerinin çok iyi olacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında hilal ve dolunay görmek çevresinin güzel insanlarla dolacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına alamet eder.

Kahve falında üç hilalli bayrak görmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üç hilal görmek değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına alamet eder.

Kahve falında yarım hilal görmek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolunay ve hilal görmek en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına delalet eder.

Kahve falında birden çok hilal görmek işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir