AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarım hilal görmek

Kahve falında yarım hilal görmek

Kahve falında yarım hilal görmek herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yarım hilal gördüyseniz:

  • Doğru taktikler uygulamanız gerekecek.

Kahve falında yarım hilal görmek ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına delalet eder.

Kahve falında hilal ve dolunay görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına tabir olunur.

Kahve falında iki tane hilal görmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında hilal şeklinde ay görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine delalettir.

Kahve falında hilal yıldız görmek trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında hilal şekli görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, maddi açıdan nefes alınacağına delalet eder.

Kahve falında yeni hilal görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üç hilal görmek adının tüm dünyaya yayılacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir