AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldız ve hilal görmek

Kahve falında yıldız ve hilal görmek

Kahve falında yıldız ve hilal görmek çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yıldız ve hilal gördüyseniz:

  • Gizli kapaklı yürütülen işler, arkanızdan konuşan kişiler veya sizi engelleyen durumlar sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında hilal yıldız görmek büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hilal ve yıldız görmek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında hilal şeklinde ay ve yıldız görmek itibarını zedeleyeceğine, bazı iş birlikleri yapacağına yorulur.

Kahve falında yıldız ve hilal görmek ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayı hilal görmek yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında hilal ve dolunay görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında ayı hilal şeklinde görmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında hilal çizmek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir