AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak hilal görmek

Kahve falında parlak hilal görmek

Kahve falında parlak hilal görmek kendisini yıpratacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, saygınlığının artacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, ticaretinin gelişeceğine, onunla yaşamını birleştireceğine delalettir.

Kahve falında parlak hilal gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler veya belli bir organizasyon, düzenleme veya plana vereceğiniz destek yakınlarınızdaki kişilerin yararına olabilir.

Kahve falında parlak hilal görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, sıkıntılarını çözeceğine yorulur.

Kahve falında hilal şeklinde ay görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına alamet etmektedir.

Kahve falında ayın hilal halini görmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında yarım hilal görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, yeni bir eve taşınılacağına yorulur.

Kahve falında hilal çizmek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil hilal görmek istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında üç hilalli bayrak görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında ay hilal görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir